torsdag, december 06, 2012

Trafikkaos!!!

Egentligen ska man väl inte kalla det kaos för visst kan det ha varit värre men nog var det riktigt riktigt besvärligt! Det började redan vid 10-tiden då en långtradaren kört av vägen norr om Hudiksvall. Det var dessutom några personbilar som krockat eller kört av. Inget av dessa blev dock nått för oss på miljökontoret.

Lite senare visade det sig att en tankbil med Ammoniumnitrat kört av vägen i Iggesund. Nu stod vi stand-by för här kunde det hända grejer... Tog inte lång tid så kom det rapport om två långtradare som krockat. Nu blev det skarp läge och jag kallades till presskonferens.

Efter den så åkte jag och Mats ut till platsen men tyvärr kom vi inte fram då det bildats så långa köer på E4:an. Vi fick dock rapport från Räddningstjänsten, vägverket, NCC och restvärdesledaren som inte heller fanns på plats.

Jag var kvar på jobbet medan Henke åkte hem och skottade. Det hade nu snöat så pass mycket att det var lite knicksigt att ta sig hem. Skotta tog sin tid för Henke men det var tur att det gjordes för det kom folk till husvisningen trots vädret.

Vi tog hundarna på en promenad runt Lillfjärden i stan under husvisningen och sen blev vi bjudna på middag hos Lasse och Birgitta. Hem kom vi därför inte förrän vid 20-tiden och då väntade ytterligare skottning men sen orkade vi inte så mycket mera.

Trodde att det skulle bli utryckning under natten men det blev lugnt för vår del.

Inga kommentarer: