lördag, december 01, 2012

Vinna BIR och 70cm snö

Vaknade och konstaterade att ytterligare tre decimeter snö hade fallit under natten. Är riktigt trött på detta snöande nu men tycker att det blivit väldig mysigt men det är lite jobbigt att allt kommer på några få dygn. Hann/orkade bara skotta lite i morse men tillräckligt för att få ut bilen och för att få tidningen OM tidningsbudet skulle komma under dagen. Åkte till Östanbräcks ridhus strax efter 10 för idag skulle Vinna ställas på SKK Hudiksvalls inofficiella uställning. Hela 220 hundar var anmälda till årets utställning.

Vinna skrällde med att få HP och blev därigenom BIR eftersom det inte var några fler vuxna tollare med men det behöver man ju inte säga högt. Fin kritik fick hon också:
Väldigt feminint elegant tik med ett allert uttryck. Välformat huvud, mörka välformade ögon. Korrekt bett, väl ansatta öron. Välbalanserad tik. Önskar henne lite kompaktare och kortare. Rör sig bra fram, aningen trångt bak. Lätt och allert steg. Mycket härlig attityd, Vacker päls. Välskött

Tog tid innan finalerna kom igång och när vi skulle in så åkte vi såklart ut lite fort. Då åkte vi hem och skottade istället. Fört en bild på Vinna och Fokus.

Gick med hundar men idag blev det gångväg för det är alldeles för jobbigt att pulsa i 70cm snö. Det har nämligen kommit 7 dm snö i Hudiksvall sedan i fredags. Inte konstigt att kroppen känns trött.

Till middag blev det pizza. Käkade faktiskt på pizzerian då det blir såå mycket godare då. Så här mycket snö har vi idag. I förrgår hade vi ingenting!!!
Vårt staket som sticker upp bakom äppelträdet är 110cm högt
Svårt att bajsa när det är så mycket snö... hihi

Vid 21.30 anlände en trött Henke. 

Inga kommentarer: