tisdag, december 25, 2012

Bio och nattsudd

Även idag blev det sovmorgon. Å även idag var fläkten i hyreshuset trasig till och från och det blev många telefonsamtal till vaktbolaget som kommer och återställer ventilationen men pga kylan så frös den igen efter bara ett par timmar vilket resulterade i att det luktade cigarettrök i alla utrymmen med frånluft.

Hur som helst så åkte vi ner på stan för att kolla lite på mellandagsrean men det visade sig att det bara var Elgiganten som var öppet. Blev en hårddisk till mamma och pappa men vi hittade inget till oss själva.

När vi kom hem tog vi hundarna på en promenad. Denna gång gick vi ut på isen. De har plogat upp en bred gata ute på isen. Perfekt att gå där och låta hundarna springa av sig ordentligt.

På eftermiddan var det meningen att vi skulle beställa pizza men alla pizzeriorna var stängda. Vi blev sena pga det strulet så det blev MAX i sista sekunden för sen skulle vi på bio och se The Hobbit. Filmen var OK men kommer inte att bli min favorit! Lång var den också, nästan tre timmar...

När vi kom hem blev det en kort promenad med hundarna och sedan gick vi upp till mamma och pappa. Såg Pretty Woman och Så mycket bättre. Efter ost och kexbricka så satt vi och surrade. Henke somnade i soffan vid 01-tiden, pappa gick och la sig vid 01:30. Jag och mamma surrade vidare och upptäckte plöstligt att klockan hade hunnit bli 03:15. Hög tid att rasta hundarna och krypa till kojs!

Inga kommentarer: