måndag, december 24, 2012

Löp på självaste julafton

Eftersom vi var vakna till efter midnatt så kunde vi konstatera att Vinna inledde julafton med att börja löpa. Hmm kan bara konstatera att jag nu hyffsat bra kan läsa när hon är på G. Har upplevt att hon kissat ovanligt mycket men gav upp och trodde att jag var nojjig så jag beställde ju tid för röntgen och hann precis få resultatet. Tur att det var A för annars hade jag väl skyllt på löp! ;-)

Hur som helst blev det sovmorgon idag och sedan frukost inne hos mamma och pappa innan vi gick en promenad bort till svartudden. Fortfarande rejält kallt men över 20 nu i alla fall....!!!

Klockan 14:30 hoppade jag in i duschen medan Henke åkte och hämtade Thomas och barnen för klockan 15 skulle vi ju se Kalle Anka om men i en lite annorlunda tappning efter Disneys idiotiska redigering.

Traditionsenligt intogs maten klockan 16 och då kom också Helena förbi en stund. Lax, sill, sillsallad, skinka, recbensspjäll, prinskorv och köttbullar, ja allt slank ner och sen var man alldeles proppmätt!!!! Efterrätten blev vi tvungna att avvakta ett tag med men det tyckte nog inte barnen var så fel för då blev det julklappsöppning istället.











Pengar, Marquriteglas, halsduk och bärbara telefoner blev årets skörd och allt var sånt som vi ville ha, perfekt!!!

Efterrätt, diskussioner i soffan och lite tv bjöd kvällen på innan Thomas och barnen åkte hem.

Lite senare på kvällen blev det traditionsenlig vickning och sedan kom vi inte i säng förrän efter klockan 1.

Inga kommentarer: