lördag, december 15, 2012

Mycket snö och Klara på besök

Snön har vräkt ner hela dan och denna gång är det nollgradigt så snön är dessutom rejält tung. Konstaterar när jag går in på SMHI:s hemsida att Hudiksvall fått mest nederbörd i Sverige de senaste 12 timmarna... igen.

Blev en promenad med hundarna på förmiddan. En sväng på Ica och sov en stund på eftermiddagen. Före middagen anlände Klara som ska sova hos oss. Först gick jag ytterligare en sväng med hundarna och det blåser verkligen småspik ute. Usch vilket väder!

När Klara hade anlänt käkade vi Tacos och sedan pysslade vi lite och såg Madagaskar 4. Efter en hel del godis och lite fika så somnade Klara helt själv klockan 21:30. Hur enkel som helst!





Få se hur denna natten blir. Natten till idag var Neo uppe och spydde två gånger. Humla stod vid två tillfällen nere och skällde för att hon ville ut. Första gången fick hon gå upp men andra gången var hon tydlig på att hon skulle ut. Släppte ut henne och hon sprang ut och gjorde nått... Mådde nog inte så bra. Vinna och Neo har kräkts ett flertal gånger igårkväll när de var hos Roland och Gunilla. Så går det när man äter en massa älgbajs i skogen....

Inga kommentarer: