lördag, december 22, 2012

Resdag och Perfekta höfter

Idag var det dags att bege sig mot julfirandet uppe i Piteå. Vi hade bestämt oss för att stiga upp som en vanlig arbetsdag dvs 06:45. Planen var att komma iväg före klockan 8 för att kunna köra så mycket som möjligt i dagsljus. Vi lyckades komma iväg klockan 08:00 och det visade sig vara en mycket bra drag.

För det första var vädret bra hela vägen upp. För det andra så fick vi köra i dagsljus hela vägen med undantag för den sista timmen då det hade hunnit mörkna. För det tredje så var det nästan ingen trafik. Helt öde fram till Härnösand och sen öde upp till Umeå och sedan öde igen upp till Piteå. Ingen julrusch överhuvudtaget!!! Har nog aldrig kört upp till Piteå med så lite trafik.

Åkte klockan 8 och var framme klockan 15:30 å då hade vi stannat till i Umeå på Max och käkat lunch och gått med hundarna. När vi kom fram gick vi en runda men pga det kalla vädret så blev den inte så lång som det var tänkt, det var -25 grader ute när vi kom upp till Piteå.

Det bästa av allt på resan var att jag kopplade ihop datorn med mobilen eftersom SKK hade meddelat att Vinnas röntgenresultat skulle komma ut i helgen. Meddelandes när jag loggade in på Avelsdata va att Vinnas höfter var A/UA!!! Hur glad blir man inte då när man trodde att det skulle vara B-C och UA. Kanonskönt att veta att hon är helt perfekt trots sin långa rygg och konstiga sittstil. Ni minns väl bilden... Så här såg bilden på höfterna ut, perfekta höfter ;-)
När vi kom fram blev det middag i form av Porterstek tillsammans med mamma, pappa, Thomas och Helena.

I säng kom vi inte förrän vid 01.30-tiden....


Inga kommentarer: