söndag, december 02, 2012

Snöslunga och skyltsöndag

Idag steg jag upp före Henke och gick ut och skottade. Sopade av bilarna och satte i motorvärmare i dem båda sedan fick hundarna som nu blivit kalla om tassarna springa upp och väcka Henke. Klockan hade då hunnit bli runt 09:30 och skulle vi hinna allt som behövde göras så var det hög tid för honom att stiga upp.

Efter frukost så skottade Henke fram Saaben och jag gick med hundarna sen åkte vi ut till Enånger för att hämta hem snöslungan. Såklart hade det ju kommit mycket snö där också så snöslungan fick värma upp för att vi skulle få fram släpvagnen.

Under tiden Henke och Lasse skottade sig fram så gick jag och hundarna ner på täkten och tog lite jul och vinterbilder i det vackra vintervädret. Här kommer några smakprov:
Bilden tagen genom immig bilruta under färd...

När vi kom hem skottade Henke medan jag duschade och gjorde mig klar för att åka ner på skyltsöndag. Gick en runda på stan innan vi gick upp till Lasse och Birgitta för att äta julgröt och skinksmörgås.

Vid 20-tiden åkte vi på Ica och handlade och sedan åkte vi hem och jag kom på att jag skulle ta med Vinna och Humla för lite lydnadsträning i ridhuset. Sagt och gjort och det var väl bra. Vinna var duktig när jag tränade fot, sitt stanna och inkallning. Hon var däremot inte duktig när jag tränade Humla för då satt hon och ylade och skällde så till sist fick Maria säga till henne när hon var oförberedd.

Humla fick träna inkallning, platssittning och platsliggning samt fjärrdirrigering. Testade också rutan men det var hon värdelös på. Hon känns väldigt ofokuserad nu för tiden. Vet inte riktigt vad det är...

När jag kom hem blev det Arne Dahl.

Inga kommentarer: