torsdag, december 27, 2012

Tröttsam resdag

Så var det dags.... Sov extremt dåligt i natt. Tre hundar + två vuxna i en 1,60m säng...

Steg upp vid 08:30, duschade och åt sedan frukost inne hos mamma och pappa.

Efter det så tog vi en promenad ner till ICA för att 1. hämta ut travvinsten och 2. köpa palt. Hundarna rastades på vägen såklart eftersom vi gick så när vi kom tillbaka till mamma och pappa så sa vi hej och åkte sedan mot Hudik.

Från början snöade det, var rejält grått och en hel del snörök men sen klarnade det upp, blev soligt och fint och då gick det lite lättare att köra.




Efter matpausen i Ö-vik gick det tungt. Det hade blivit mörkt och vi var båda trötta. Gjorde ytterligare ett stopp i Birsta en snabbis och köpte lite kaffe och sedan körde jag de sista 10 milen.

Direkt när vi kom hem lastade vi ur bilen sen gick vi en sväng med hundarna så att de fick springa av sig och rasta sig. De hade snällt suttit i bilen hela vägen med undantag för en kort rastning i Ö-vik.

Hur som helst så packade vi upp när vi kom hem. Tvättade det som skulle tvättas och vek in i garderoben det som var oanvänt. Käkade middag och såg sedan en film resten av kvällen. Hundarna slappade också men fick varsitt rejält ben som de låg och gnagde på större delen av kvällen.

Inga kommentarer: