söndag, december 30, 2012

Vårkänslor

Sovmorgon även idag fram till klockan 10:00. Temperaturen ute hade slagit om och det var riktigt vårväder med fyra plussgrader. Vägarna var rejält halkiga när vi gick en tur. Henke och Lasse försökte få ner den snö som ännu inte rasat ner från taket men de gick bet så det är bara att vänta på att det kommer att rasa ner av sig själv.

Efter promenad, fika och lite skidkoll på tv så packade Lasse och Birgitta ihop för att åka hem. Vi hade glömt en hel del hemma så vi åkte också hem en sväng med lite tvätt, hämtade grejer och passade dessutom på att duscha när vi ändå var hemma.

När vi kom tillbaka till Enånger så gick vi en runda med hundarna ute på täkten då en traktor kört upp en väg till ladorna som innehåller hö. Perfekt för oss att gå och rent och fint för hundarna.

Eftersom vi åt så sen frukost så hade vi inte ätit nån lunch så vi gjorde istället en förrätt med lite lufttorkad skinka, soltorkade tomater och stekt “ost”. Mums! Till middag sedan blev det Stinas Kyckling och wokgrönsaker. Blev sedan en mycket lugn och skön kväll!!!


Inga kommentarer: