måndag, april 04, 2016

En otäck nära döden upplevelse

Inget oväntat på jobbet idag. Åkte såklart hem till hundarna på lunch men den verkligt otäcka upplevelsen inträffade på vägen hem efter jobbet. Hade varit och handlat lite och ställt varorna i en liten fryskasse på passagerarsätet. Körde som vanligt hem över Högliden. Fick ett möte och då måste man styra ut gärna med ett hjulpar utanför asfalten. Styrde tillbaka efter passagen och tittade sedan ner vid växelspaken då matkassen tippat och några grejer trillat ut. Tar tag i kesoburken och tittar upp och ser då att jag är på väg rakt mot en annan bil. Vejar reflexmässigt och undviken en kollision men oj var skakig jag blev. Skakade som ett asplöv när jag kom hem. Tänk så fort några sekunders oaktsamhet kan göra skillnad.

Gick en tur i skogen med tjejerna. Tog även med en dummy så vi passade på att köra lite markeringar till tjejerna. Humla var med Henke och Vinna med mig. När jag kastade en markering fick Humla hämta och sedan kasta Henke så att Vinna fick hämta. Gick väldigt bra å kul var det!

Korvstroganoff och blomkålsris blev dagens middag och senare på kvällen unnade vi oss varsin Irish Coffe. Mums!!!

Såg sista avsnittet av 30 grader i februari men sedan väntade sängen. Orolig men sååå trött!. Sov bra trots den otäcka upplevelsen tidigare idag.

Inga kommentarer: