lördag, april 23, 2016

SSRK Funktionärsträff

I helgen bar det av till Upplands Väsby för SSRK funktionärsträff i dagarna två. Eftersom jag blivit ny viltspårsansvrig i SSRK Gävleborg så var det Viltspårsseminarium som gällde för min del. Först häll dock Lasse Jonsson och Cilla en genomgång om erfarenheterna kring FBR. Intressant och dessutom gillar jag att lyssna på Lasse Jonsson.

När det gällde viltspårsseminariet så var det mycket som var nytt för mig. För det första har jag dålig koll på hur det överhuvudtaget fungerar i Gävleborg å sen är jag inte uppdaterade på “det senaste” inom området. Dock väldigt värdefullt att få åka på denna träffen så får man massor med input om hur det skulle kunna funkar, vad man skulle kunna göra och vad man ska göra. Mycket intressant!

Vinna fick följa med i helgen eftersom hon ändå ska vara i fysisk vila så då tänkte jag att hon skulle vara lite nöjd över att få vara med på teoretisk kurs och bo på hotell.

Jag kom ner vid lunch och då fick Vinna ligga i bilen på eftermiddagen. Efter kursen gick jag en promenad och sen fick hon komma upp på rummet medan jag gjorde mig iordning för kvällen och Lena kom och tog ett glas vin. Under middagen fick hon ligga själv på rummet. Skötte sig utmärkt, inte ett ljud ens när jag var upp och skulle hämta henne och mitt kort inte fungerade.

Efter middagen satt vi i lobbyn och pratade och drack lite vin å där fick Vinna vara med och käka nötter och charma folk. Hon var rätt nöjd med dagen när vi gick upp och la oss vid 00:30

Inga kommentarer: