lördag, april 30, 2016

Valborg

Vaknade vid 8-tiden och steg upp ganska omedelbart. Henke slog av tunnan och började tömma den. Såg lite av kundens firande på tv, käkade frukost och fixade lite efterrätt till kvällen och röjde lite inomhus medan Henke fixade med badet.

Tog tjejerna på en promenad genom byn. Härligt väder, massor med vatten i ån och soligt och fint ute. Varmt om man var i solen men lite ruggigt i skuggan. Tror att det var ca 11 grader i skuggan.

När jag kom tillbaka hade Henke börjat fylla tunnan. Tog en paus och åkte och handlade och fortsatte sedan att fylla den när vi kom hem. Då fixade jag förrätten till kvällen och sedan tog vi en premiärtur med 4-hjulingen. Åkte för att hälsa på Ronnie men han var inte hemma. Blev en tur till Högliden och sedan en snabbis till Micke och Frida innan vi styrde kosan mot Nordenholm och sedan en tur längst med Lunkarbovägen, en tur till skjutbanan och sedan tillbaka hem. Totalt 2,2 mil blev det.

Väl hemma gick vi en sväng med hundarna ner till sjön och sedan var det dags att fixa med lite mat. Vi var frusna så vi tog en drink och gjorde lite en liten förförrätt.

Kvällens meny blev:

Förförrätt: Crustader med hot jalapeno samt ishavsröra

Förrätt: Limeröra med rökt lax och stenbitsrom

Varmrätt: Grillspett, haloomi och grillade tomater

Efterrätt: Vaniljpanacotta med havtornsspegel

Härlig valborg som slutade framför tvn

13103545_10207905429907311_8015488291099685463_n

Inga kommentarer: