söndag, maj 01, 2016

Trädgårdsdag

1:a maj och demonstrationsdag men vi höll oss hemma. Vaknade vid 8-tiden även idag. Sorterade papper och pärmar och tog tag i deklarationen så nu är den inskickad.

Åt frukost och gick sedan en promenad genom byn med tjejerna. Blev inbjuden på sightseeing hos en granne. Kul att se hur grannarna bort och oj vad avundsjuk jag blev på deras sovrum. Vilken utsikt!!!

När vi kom hem tog vi en fika och sedan satte vi igång att jobba på gården, Vinna som är enormt understimulerad och visar det så fort vi kommer ut. Inne är hon lugnet själv. Hur som helst så tyckte hon att vi skulle kasta boll och det är ju helt uteslutet.

13133323_10207910749240291_5387297622267482326_n

Istället för boll så fick tjejerna varsitt märgben vilket de jobbade på med väldigt flitigt!

Jag grävde ur trädgårdslandet medan Henke skrapade mossa från takpannorna. 4-hjulingen fick komma till användning idag då jag fyllde vagnen med matjord från landet. Tyvärr är den bilen i min telefon som helt dog idag. Nu blir det till att skaffa sig en ny för det är tufft att vara utan.

Lasse och Birgitta kom och hälsade på och uppvaktade Humla med det årliga leverpastejen samt tittade på 4-hjulingen och vårt trasiga värmesystem,

Blev god middag även idag då vi hade kvar både förrätt och efterrätt och sedan grillade vi kött och gjorde en grekisk sallad till det. Såklart såg vi “Mästarnas mästare” och sedan Springflod och nu börjar det bli väldigt spännande.

Inga kommentarer: