onsdag, maj 04, 2016

Hot och Våld och ny mobiltelefon

Idag blev det en kort tur, denna gången till Bergsjö där delar av kontoret skulle genomgå en kurs i hot och våld. Ingen självförsvarskurs utan mera tips på hur man undviker att hamna i sådana situationer och hur man tidigt ska se tecken om det är på G samt hur man då ska agera. En givande dag tycker jag att det var!

På lunchen gick vi till Ica och köpte en sallad och promenerade sedan upp till Bersjöparken där vi satt ute i solen och käkade.

När jag kom tillbaka till kontoret så hade min nya mobil tack och lov kommit så jag slog genast igång den och laddade hem nödvändiga appar. Skönt att den hann komma innan min långresa. Tryggt att ha en mobil när man ska åka bort.

Efter jobbet gick jag och hämtade ut lite medicin och var på systemet då jag vill ha med lite vin och Henke ska ha grabbfest i morgonkväll. Åkte sedan på Ica för att handla lite matsäck men sen bar det av hemåt.

Gick en promenad med tjejerna i det härliga vädret och la sedan fram lite grejer innan middagen. Fortsatte att ladda hem och installera nödvändiga grejer i telefonen på kvällen och sedan blev det go´natt i bra tid då jag ju ska köra långt i morgon.

Inga kommentarer: