torsdag, maj 26, 2016

Matstafett med kollegorna

Det regnar och regnar och idag ska det komma inte mindre än 50 mm regn under 12 timmar vilket är mer än vi normalt får under hela maj månad. SUCK! Det är då man har tur som har lite andra skojiga saker inplanerat.

Jobbade på hela dagen och Henke åkte hem till hundarna idag eftersom min bil var på verkstan. Det gjorde att jag hann ner på stan en sväng för ovanlighetens skull. Vädret till trots så blev det inköp av en bikini. Det måste väl bli sommar nån gång!

Efter jobbet hade vi andra omgången av matstafetten på jobbet. Vi började med att åka ut till Kenneth som bor alldeles vid havet. Vi hade alldeles säkert suttit ute, kanske t.o.m. på bryggan om det varit fint väder men idag höll vi oss inne. Det bjöds på mousserande vin och sedan en toast med mozzarella och tomatsallad på ruccolasallad.

Efter ett par timmar åkte vi vidare till Per. Där satt vi ute på inglasade altanen och lyssnade till smattret av regn. Det bjöds på salami och mozzarellafylda kycklinglårfiléer och färsk pasta. Mycket gott! Även här hade planen varit att vi skulle suttit ute på altanen men som sagt….

Kvällen avslutades hemma hos Staffan där det blev en mix av gammalt och nytt. VI höll till i den gamla festsalten från 1799 som hade utsmyckats med discokula och “discoanläggning. Här blev det kaffe och en efterrätt på Schweizernötchoklad. VI hann även med några omgångar rundpingis.

Då EvaLotta tog bilder från alla ställen så få hennes bild illustrera kvällen även om min bild också får vara med… Winking smile

13240762_1008503659241687_6417245295735357192_npixlr

Kvällen avrundades vid 22-tiden så jag var hemma vid 22:30.

Inga kommentarer: