fredag, maj 20, 2016

Logen Ogmions vårfest

Var väldigt effektiv på jobbet idag. Fick iväg ett viktigt beslut och hann dessutom med en rad andra ärenden trots lite smått och gott på sidan om. Jobbade på non-stop fram till klockan 14 då jag åkte och lämnade tillbaka golvproverna som vi haft hemma i veckan. Nu har vi bestämt vilket golv vi ska ha så till veckan beställer jag det så får vi hoppas att vi hinner lägga in det före midsommar.

När jag kom hem fick tjejerna gå ut på gården medan jag åt lunch och sedan tog vi en fem kilometers promenad. Det hann bli riktigt fint väder så det var riktigt skönt att gå en promenad.

Hundarna fick dessutom ta in ett litet sök på fyra apporter var. Det här var första gången Vinna fick galoppera på “kommando” sedan skadan. Duktig var hon och det gick bra med benet…. Nu kör vi sakta sakta igång Vinna å håller tummarna att det gåt bra.

Väl hemma så hade även Henke kommit hem. Duschade och gjorde oss färdiga för kvällens fest. Herrlogen har bjudit in damerna att medverka på delar av deras möten och sedan efterföljande middag.

Klockan 18 åkte vi in till stan och gick upp till Odd Fellow där festen skulle hållas. Först började vi med välkomstdrink och att hälsa på alla. När herrarna gick upp för att förbereda mötet fick vi damer lite tid för oss själva. Efter ca en halvtimme blev vi uppbjudna. Får väl utan att säga för mycket erkänna att jag väl blev lite överraskad över upplägget men kul att veta lite mera om vad de gör vid sina möten.

Efter mötet så blev det tre rätters middag med lite musikquiz och lotteri. Mycket trevlig och dessutom vann jag ett presentkort på 500kr på skor och en flaska vin så det var ju inte helt tokigt.

Kvällen avslutades vid 23-tiden å då tog vi en taxi hem. Tog ett glas vin, såg lite tv och somnade sedan i soffan. Vaknade inte förrän vid 4-tiden och då sov både jag, Henke och hundarna i vardagsrummet framför en dånade film med Arnold Schwarzenegger.

Inga kommentarer: