måndag, maj 02, 2016

Styrelsemöte via Skype

Full huggning på jobbet idag. Cyklade till jobbet, såg till att beställa en ny mobiltelefon eftersom den gamla tvärdött och satte mig sedan på tåget ner till Gävle för en dag i miljöbrottens tecken. Ett givande och bra möte som avslutades till lunch då jag och Majvi gick och käkade på en restaurang innan det var dags för mig att gå till tåget. På vägen slank jag in på Kapp Ahl och fick där tag i den poncho som jag letat efter på nätet, i hudik och i Upplands Väsby. Tjoho! Ett par trekvartsjeans slank också med. Winking smile

När jag kom tillbaka till Hudik hann jag upp på jobbet och jobba i ytterligare några timmar innan det var dags att cykla hemåt.

Gick promenad med tjejerna och käkade sen var det dags för styrelsemöte via Skype och det var lättare sagt än gjort då mitt Skype hade kraschat och när jag la upp ett nytt konto så hittade inte övriga de. En bit in i mötet fixade det sig dock så att jag slapp lyssna på allt via telefon och istället kunde kommunicera med övriga på samma sätt som dem. Efter det gick mötet bra!

Innan jag gick och la mig formulerade jag en “arbetsbeskrivning för viltspårsansvarig” och formulerade ihop ett upplägg inför uttagningen till Viltspårs SM.

Inga kommentarer: