tisdag, maj 03, 2016

Tur till Sundsvall

Denna veckan blir det verkligen mycket resande och väldigt lite jobb på kontoret. Idag var det Sundsvall som stod på schemat. Cyklade till jobbet, hann skriva ut lite ärenden som kommit via mail och åkte sedan iväg. Kurs om bensin och dieselanläggningar som arrangerades av MSB och SPBI stod på schemat.

Kursen avslutades klockan 15 och eftersom vi höll till alldeles intill Birsta köpcentrum som slank jag in på Skopunkter och köpte tre inte mindre än tre par skor innan jag åkte hemåt.

Även idag hann jag upp på jobbet en snabbis innan det var dags att åka hem. Skönt att i alla fall hålla mailen ren och diarieföra de ärende som kommit.

Det var så fint väder att vi efter maten gick ut och började förbereda trädgårdslandet. Tänker ta bort landet och ersätta det med pallkragar istället. Vi hann gräva bort alla jord och placera ut två pallkragar i två våningar samt fylla dem med gjord. Under allt har vi lagt ut markduk för att om möjligt undvika ogräs. Sedan kommer vi att fylla upp med grus runt kragarna. På så vis bli det lite lättare att klippa och dessutom bli det en lite mera tydlig stig upp till skogen.

I morgon kommer jag inte att hinna fixa nått med de sista kragarna och för att kunna placera ut dem så måste dessutom alla jordgubbs- och smultronplant grävas upp. Henke ska försöka fixa med det i helgen när jag är borta

Inga kommentarer: