söndag, maj 15, 2016

Trädgårdsbestyr och hundträning

Inte kunde jag sova så länge som jag hade hoppats utan vaknade redan före kl.8. Steg upp och satt vid tvn ett tag. Efter att ha ätit frukost gick vi en sväng med tjejerna genom byn. Träffade lite folk och pratade med dem så det blev nog en promenad på över en timma.

När vi kom hem satte vi igång och fixa i trädgården. Henke krattade bort grus från gräsmattan medan jag förberedde för att fylla grus runt runt pallkragarna samt planterade gräslök. Fixade sedan inne i lusthuset, beskar vinrankorna och tog bort isoleringen samt rengjorde trädgårdsmöblerna.

Plockade fram trägårdsmöblerna (bord och stolar) samt solstolarna och började rensa i rabatten på framsidan vilket kommer att bli ett evighetsjobb då det är mera gräs än blommor. Hatar dessutom att beskära rosor men nu är det gjort sen får vi se om de överlever….

Efter en sen lunch vilade jag middag och sedan åkte jag till Lintjärn för att träna hund. Vinna ska fortfarande vila så hon fick lite närsök och sedan ett par vattendirigering som hon sett kastats. Gick väldigt fint! Bilden har jag knyckt från Anna.

13165837_10153512014400969_777804133280609252_n

Humla fick ta några markeringar, gick inte alls…. hon fick också några dirigeringar till närsöksområdet. Det gick betydligt bättre!

Avslutade med kaffe på stranden.

När jag kom hem blev det västerbottelax till middag framför Sverige – Schweiz i Hockey VM. Senare blev det en film så jag lyckades hålla mig vaken till midnatt.

Inga kommentarer: