tisdag, maj 31, 2016

Besök av kennelkonsulenter

Fint väder idag, äntligen!!!  Cyklade till jobbet i morse och jobbade på fram till 11:45 då jag cyklade hem och käkade lunch och rastade tjejerna. Tog sedan bilen efter lunch då jag hade ett möte klockan 13 så jag skulle inte hinna cykla tillbaka också.

På eftermiddagen fick jag ett samtal om att kennelkonsulterna ville komma klockan 16:30 - 17:00 så då var det bara att hålla sig hemma.

Kom hem 16:45 vågade inte ta tjejerna på någon längre promenad eftersom jag visste att besöket skulle komma runt 17. Promenerade lite efter väger och ner till sjön. Klockan 17:30 anlände de…. tittade på gården, lite i huset men framförallt pratade vi om hundar, avel, avtal och diverse andra hundrelaterade frågor. Förutom mumbo jumbot som vi pratade om och vad jag aktiverar mina hundar med så blev den sammanfattande summeringen:

“Bostad med lantligt läge med stor inhägnad tomt med härliga ytor. Hundarna är trevliga och i mycket fin kondition. När det blir valpar så finns ett särskilt rum i villan för det.”

Trevlig besök  så nu kan jag bocka av ännu en erfarenhet som “kennelägare”.

När de åkte klockan 19 så var både jag och Henke hungriga så det blev årets första middag på altanen och sedan en längre promenad med tjejerna.

I morgon måste jag träna hund. Då ska tjejerna få bada minsann….

Inga kommentarer: