onsdag, april 27, 2016

Fågelskådning var det tänkt…

Idag efter jobbet skulle vi göra vår årliga fågelskådning. Vädret såg först ut att vara på vår sida. Det skulle regna på förmiddagen men klarna upp på eftermiddag och kvällen. Men… nu händer det ju att SMHI måste ändra sin prognos och så även idag. Regn, blåst och inte alls så angenämt väder som vi hoppas så vi ställde helt enkelt in det hela.

När jag och Henke kom hem från jobbet bytte vi om och tog hundarna på en promenad genom byn. Vi konstaterade att det var en korrektbeslut att ställa in fågelskådningen för usch vad ruggigt det var. Regnade inte mycket men det regnade och dessutom blåste det så det blev “stickigt” i ansiktet. Temperaturen var runt 3 grader.

Även om jag fortfarande är väldigt trött så känns det som att inspirationen börjar komma tillbaka vilket känns skönt. Har också sluppit huvudvärk den senaste tiden vilket också medverkar till att öka inspiration och minska tröttheten tror jag.

Efter middagen så orkade jag faktisk vara vaken hela kvällen men var klok och gick och la mig tidigt, redan strax efter kl.22.

Inga kommentarer: