tisdag, april 05, 2016

Träning i skitväder

Först arbetsdag med möten, APT på förmiddagen. Hängde sedan med kollegorna på thairestaurangen på lunchen. Var ju evigheter sedan jag käkade thai-mat.

Skulle sedan åka hem till hundarna men blev hindrad vid bomfällning och får då ett pling på mobilen att nästa möte börjar. Shit! Jag hade helt glömt bort att jag skulle på ett annat möte klockan  så det var bara att vända och åka tillbaka till jobbet igen. Mötet gick relativt snabbt så sen kunde jag åka hem till tjejerna. Det gick som vanligt ingen nöd med dem. De ville inte ens gå ut när jag släppte ut dem på gården när jag kom hem. Hur som så gick vi en promenad, packade ner grejer för träningen som vi skulle ha efter jobbet och gick sedan en promenad med tjejerna.

Gjorde sedan ett par timmar till på jobbet innan jag åkte till Räddningstjänsten, rastade tjejerna och sedan blev det dirigering och markeringsträning. Dirigeringarna gick inledningsvis bra men sen blev tilt i det lilla huvudet. Har dirigerat lite mycket på sista tiden så efter några skick så stannar Vinna och frågar och är helt frågande.

Markeringsträningen fokuserades på långa markeringar på andra sidan diken. Det har visat sig vara lite svårt men jag tror att det beror på att jag ökat avståndet för mycket samtidigt som vi alltså lagt till en tydlig gräns nästan längst ut. Avslutade väldigt väldigt bra i alla fall!

Frusen som sjutton efter att ha varit ute i drygt två timmar. När jag kom hem hade Henke hunnit elda två brasor så det var väldigt varmt och skönt i vardagsrummet. En varm kopp tea och carma mackor blev det till middag idag och sedan kröp jag ner under en filt och somnade efter en timma. Sååå skönt!

Inga kommentarer: