måndag, maj 27, 2019

Resdag

Tidig morgon med frukost och sedan transport ut till Arlanda. Incheckning, säkerhetskontroll och lite titt i taxfreebutikerna men sen gick vi och väntade vid gaten. Det är mycket ombyggnationer på Arlanda nu så därför blev det lite förseningar och dessutom 10 minuters busstransport ut till flygplanet. Vi kom iväg en dryg timma sent.

Efter att vi i alla fall lyft så meddelade piloterna att vi hade bra medvind och därför nog skulle köra in i alla fall 45 minuter av förseningen.

Flygresan gick väldigt bra, lugnt och skönt med undantag från att jag hade en väldig huvudvärk stora delar av resan.

Efter landning så hämtade vi vårt bagage, gick genom säkerhetskontrollen och ut till bussen som tog oss non-stop till vårt hotell. Allt flöt på så smidigt så vi kom fram till hotellet ungefär när vi beräknat.

Åt en sallad i snacksbaren eftersom lunchen och middagen var stängda men sedan blev det sol och bad i ett par timmar. Då hade vi dessutom hunnit packa upp våra grejer på hotellet. Vädret var perfekt! Över 30 grader och klarblå himmel.

Efter dusch och ombyte så träffades vi för att gå och käka middag. Som vanligt kan man ju inte bara välja en sak från buffén utan tog en massa.

Proppmätta var vi och vi hade dessutom varit förutseende och hämtat upp varsina greksallader till mor och far som skulle anlända efter att middagen stängt.

Vi satt kvar på restaurangen å det var så varmt så någon tröja behövde vi inte trots att vi satt ute till efter midnatt. Mamma och pappa kom vid 23:30-tiden. Fick ett glas vin och sin sallad i baren och sedan visade vi dem till sitt rum.

Vi kom i säng vid 01-tiden och då hade vi varit vakna sedan 03:00.

Inga kommentarer: