tisdag, maj 14, 2019

Tv intervju

Esset vaknade klockan 4 idag också. Ut och rastade och somnade om direkt och sov till 08:30. Perfekt!

Vi börjar dagen med frukost och utevistelse så passar jag på att kratta lite på gården. Esset får första målet utomhus och dessutom kan hon rastas och utforska gården och det som finns där. Även Humla och Vinna uppskattar att vara utomhus.

Efter mat, utevistelse och lite namnklickning så somnade Esset vid 10-tiden. Då passade jag på att ta med tjejerna på en löprunda. Hann med det, en dusch och frukost innan Esset vaknade. Då blev dammsugning å inte heller det var nått konstigt för Esset.

Strax efter kl. 12 var det dags att åka till jobbet då SVT skulle göra en intervju med mig. Maggan fick sköta Esset medan jag medverkade i intervjun. Direkt efter det så åkte jag och handlade lite, beställde tid för bilen på verkstan och åkte sedan hem och åt lunch medan Esset sov.

Fick mig under tiden en kort vila vilket var välbehövligt då jag fått ont i skallen. När Henke kom hem blev det som vanligt en promenad genom stan. Först gick vi ner till sjön så att Esset fick gå själv lite. Hon fick sedan åka väska men busa borta på täkterna en bit. Då konstaterade vi att hon blev alldeles kletig. Det visade sig att de spridit konstgödsel på täkten för någon dag sedan så när vi kom hem blev det duschen för alla tre. Tur att det inte var bekämpningsmedel. En sån tur tar såklart på krafterna så medan Esset sov så lagade vi mat, åt middag, beställde taxfree inför resan.

På kvällen när vi var ute på gården började de skjuta på skjutbanan så då fick Esset sin första skotträning. Ingen reaktion över huvud taget. Perfekt!

Vid 23 var det dags för oss att gå och lägga oss. Esset lägger sig direkt. Sov idag non-stop till klockan 6. Då hade jag ut alla hundarna  å sen somnade hon om och sov till 8. Bra gumman!!!

Inga kommentarer: