torsdag, maj 09, 2019

Inställd fågelskådning

Idag var jag tillbaka på jobbet efter flera dagar i Gävle. Skönt att få ta tag i allt skrivarbete som blir när man är borta. Hann också med en inspektion av en förskolelokal på eftermiddagen.

På lunchen sprang jag och Maggan. Det gick lite trögt för både Humla, Vinna och Chatrin idag men med några kortare pauser tog vi oss i alla fall igenom de 5,5 km.

Tanken var att vi skulle ha fågelskådning idag men tyvärr var det många som fick förhinder och själv fick jag lite huvudkänningar så vi sköt på det hela till ett annat datum. Kändes skönt då jag har en del att göra i kväll i alla fall.

Henke handlade på vägen hem och  jag fixade ett lastgaller till Henkes bil så nu är bilen redo för avgång i morgon. Vinna och Humla var till veterinären och fick tabletter för dvärgbandmask så de är också redo för en liten utlandsvistelse.

Henke tog en löprunda medan jag promenerade med tjejerna och sedan fick jag lägga mig en stund för att bli av med huvudvärken. När den var borta så blev det middag och sedan gjorde vi lite praktiska grejer inför helgen. Betalning, packning och fixade valpens nattmiljö så den är färdig tills vi kommer hem.

Inga kommentarer: