söndag, maj 12, 2019

Välkommen till Hudik Esset!

Esset sov till klockan 6. Då klev vi upp och gav alla mat och gick ut på gården en stund. Humla och Vinna var klart avvaktande mot detta nytillskott men de kändes ändå mera avslappnade idag jämfört med natt.

Eftersom tjejerna inte fått så mycket vare sig fysisk eller psykisk stimulans de senaste dagarna så gick jag ut varsitt spår till dem med Esset i en väska på magen.  Vi promenerade sedan genom byn innan vi gick tillbaka till spåren. I byn stannade vi på täkten och lät Esset se sig om på "sina ägor"



Henke stannade med Esset och den hund som inte gick spår medan jag gick spåren med tjejerna. Vinna har verkligen blivit superduktig på spår. Hon har utvecklats massor. Humla var duktig från början men har nu börjat slarva lite. Båda klarar dock spåren utan problem.
När vi kom tillbaka hem var alla trötta och nöjda. Vi somnade allesammans och sov någon timma.
Vi kände verkligen av gårdagen och levde som i ett töcken idag.

Vi var iväg en sväng till affären så även idag blev det lite bilåkning. Idag fick hon åka i bakluckan med Vinna och Humla men på sin “planhalva”. Lite gnäll i en minut sedan knäpp tyst. Duktig tjej det där!

På kvällen, efter att vi grillat och ätit middag så somnade vi allesammans igen. Vaknade vid 23-tiden å då fick Esset sitt sista mål mat och dessutom var de ute på gården en stund. Trodde inte att hon skulle somna om men när vi la oss så somnade hon och sov till klockan 04. Då tog jag ut henne så att hon kunde kissa och bajsa och sen somnade hon om igen och sov till 8.

Inga kommentarer: