lördag, maj 25, 2019

Dagen efter….

Vaknade redan klockan 3 i natt och kunde inte sova. Ögonen var igenkladdade av vad jag misstänker alla tårar från gårdagen. Kan inte förstå att hon är borta samtidigt som det känns så rätt. Hon levde sitt liv värdigt in i det sista. Älskade älskade Humla!!!

Det som var märkbart här hemma nu är att både Esset och Vinna får mera frihet. Humla var så rättretlig att jag stängde bort henne för att hon skulle slippa reta upp sig på Esset. Det betyder att Esset fick begränsad rörlighet vilket också Vinna fick då vi avskärmade huset med kompostgaller emellanåt.

Idag slapp vi spärra av huset vilket betyder att Esset fick mera frihet. Vinna kunde hantera Essets jobbiga perioder också och idag kunde vi dessutom se den första leken med dragkamp dem emellan. Jag som trodde att det skulle vara Humla som skulle vara lektanten. Det har hon varit med andra valpar men hennes humör indikerade att hon inte mådde helt bra så även på den fronten känns det rätt även om det är tungt och ledsamt men det är det oavsett när den dagen kommer. Så många år som vi haft henne!!!

Idag passade vi på att förhandsrösta för att slippa det i morgon. Vi åkte iväg med återvinningen och när vi skulle handla på Ica tänkte vi ta en varmkorv men då stod de och grillade och bjöd på lunch på parkeringen så vi fick mat istället.

Väl hemma slappade vi lite och sedan klippte Henke gården medan jag promenerade med tjejerna.

Esset röjde än en gång med Vinna på gården så efter att hon fått mat så somnade hon som en stock. Vi hann stryka, packa, laga mat och äta innan hon vaknade ordentligt igen.

Inga kommentarer: