fredag, juni 28, 2019

Epizotiövning

Idag var det som vanligt full fart på jobbet. Fram till klockan 10:30 var jag inne på kontoret och sen åkte jag ner till Guldsmeden för att delta i en Epizotiövning och afrikansk svinpest som pågick till lite drygt 15.

Lunchpromenaden med tjejerna blev vid lillfjärden idag så då fick Esset träffa sina första statyer vilket inte var någon större grej.

Åkte tillbaka till jobbet och stämde av det sista med anledning av vårt Legionellafall och avslutade sånt som skulle stängas ner innan helgen.

På vägen hem ringde jag till Enånger så när jag kom hem fick tjejerna vara på gården medan jag packade ihop grejer och sen åkte jag till Änga dit jag anlände redan vid 17-tiden.

Blev en promenad och sedan satt vi ute på gården och tog lite vin och åt lite ostkoppar.

Till middag blev det spenat och fetaostknyten och grillat kött med klyftpotatis och vitlöksbröd. Hyffsat varmt ute så vi satt ute så länge vi kunde innan myggen blev för jobbiga.

Esset hann när vi kom in med både det ena och andra. Hon kan numera sätta upp smaka rödvin och förstört sin första mobilsladd på sitt CV innan hon somnade i soffan.

Inga kommentarer: