onsdag, juni 26, 2019

Superstressigt

Stressen på jobbet fortsätter och det finns verkligen ingen tid till annat. Annat innebär att hundarna inte får så mycket aktivering under arbetsdagen. Idag hann jag bara med 30 minuters lunch och fikarasterna gick helt åt till korta rastningar bara och inget annat.

När jag kom hem så gick jag därför och la ett spår till Vinna och två korta till Esset. Esset fick gå sitt direkt efteråt vilket gick ungefär som förra gången. Lite trevande första spår men betydligt mera fokuserad och medveten om vad hon skulle göra på det andra. Måste hitta roligare avslut. Hade en tennisboll på det första och en snusdosa på det andra men de grejerna betyder ännu inget särskilt för henne.

Vi tog sedan en kort promenad genom byn. Det går trögt för Vinna så vi pressar inte och går långt bara för sakens skull. När det blir kortare promenaden kan dessutom Esset gå själv hela vägen så vi skipper bära henne.

Vinna fick ta sitt spår efter promenaden och det löste hon som vanligt hur bra som helst. Då vi hittade en rör koltrastunge på gården så gick Esset testa lite vilt. Spännande tyckte hon...




Till middag blev det idag stekt torsk med dill och citronsås och färskpotatis och tunnbröd.

Månadens räkningar knapprades in för betalning och sedan somnade jag och tjejerna i soffan i vardagsrummet medan Henke packade inför kommande fjällfiskesemester.

Inga kommentarer: