onsdag, juni 19, 2019

Träning med gänget

Första en vanlig dag på jobbet. Direkt efter det så bytte jag om och åkte iväg till vår träningstjärn. Var tidig så hann gå en promenad längst tjärnkanten. Esset röjde ut i det höga gräset vid kanten utan att inse att det inte var gräs utan vass så det sa plask å så fick hon simma lite igen. När de övriga kom fick hon först vara ute och bekanta sig lite och sedan vara med en liten stund vid träningen utan att göra nått.

När sedan Vinna fick komma ut så  fick Esset sitta själv i bilen. Trots öppen lucka så hörde jag inte ett ljud från henne.

Vinna njöt i fulla drag. Så duktig trots att hon inte får köra någon regelbunden apportering nu för tiden. Gick hämta en enkelmarkering och sedan en dubbelmarkering på land och sedan två enkelmarkeringar över vatten. Gick i och simmade bra och för första gången i sitt liv så gick hon inte landvägen tillbaka utan med hjälp av Tobbe som var kastare så vek och fint tillbaka ner i vattnet och simmade hela vägen tillbaka. Som vi försökt det tidigare och hon har bara smitit runt men nu gjorde hon bägge markeringarna fint genom att hämta och simma tillbaka samma väg. Kanon!











På kvällen var Vinna nöjd med dagen men Esset hade betydligt mera energi kvar.

Vi hade en del förberedelser att göra inför morgondagens midsommartripp så det blev matlagning till sent in på kvällen. Gjorde dels en lax- och räktårta och dels en mascarpone cheesecake. Lastade också in det mesta vad gäller kläder mm i husvagnen så att vi kan komma iväg snabbt efter jobbet i morgon.

Inga kommentarer: