fredag, juni 07, 2019

Klämdag

Labbarna väckte oss klockan 05:00. Släppte ut dem en stund och tänkte att vi skulle kunna somna om men när Henke gick och duschade så satte de igång och skälla igen. Ville att Esset skulle sova vidare så försökte ignorera dem men efter 40 minuter gav jag upp. Henke hade då duschat klart så han gav dem mat medan jag rastade Esset på gården.

Gick en promenad innan Henke åkte på jobbet och sedan blev vi ute på gården en bra stund. Tack och lov kunde jag vila en stund när Esset vilade på förmiddagen.

Henke åkte och besiktade husvagnen på morgonen och kom tillbaka hem med den efteråt.

Jag åkte in med Esset till veterinären klockan 10:30 för vaccination och kolla av rinnande öga. Glad och positiv till allt var lilla Esset men att bli ögonlyst var svårt. Då måste man ju vara still jäääätttelänge!!! Eventuellt saknas tårkanalen eller så är den tilltäppt. Blir återbesök till Inger om en dryg vecka.

På eftermiddagen blev det åter igen en sväng till Talgen. Denna gången promenerade jag hem med Vinna och Maggie så var det klart när vi kom hem. ¨

Idag blev det revbensspjäll och coleslawesallad till middag vilken även idag intogs på altanen.
Körde ett litet träningspass med Esset på kvällen. Sitt, ligg, dutt i handen, stanna blev det idag sedan somnade hon gått vid 23-tiden

Inga kommentarer: