lördag, juni 29, 2019

Första natten i Änga

Så var första natten i Änga avverkad för Essets räkning. Den gick lika bra som alla andra nätter. De väckte mig klockan 7. Eller i alla fall märkte jag att hon började vakna till och störa Vinna så då var det bara att gå ut en sväng och rasta dem och även om jag försökte lägga mig ett stund till så lyckades det inte så bra när Lasse och Birgitta sedan kom ner också å då ville hon definitivt inte sova mera.

Frukost och sedan promenerade vi upp till Bergtäkten. Där blev det hundbad och på vägen tillbaka fick vi äta lite smultron.




På eftermiddag fick både Esset och Vinna ängsspår i ganska stark vind så lite knivigt var det men bägge klarade sig runt på sina spår.

Esset fick förs första gången träffa vuxna får på lite avstånd och dessutom låg de och sov ute på altanen när vi åt lunch. Inga stora utsvävningar men många nya grejer för en liten valp


Vid 17-tiden åkte jag hem. Till middag blev det smörgåstårta och den stora kvällsunderhållningen var matchen mellan Sverige i Tyskland i damernas fotbolls VM. För första gången på 24 åt slår Sverige Tyskland i ett stort mästerskap och är nu redo för semifinal mot Nederländerna. Hejja!

Inga kommentarer: