fredag, juni 21, 2019

Midsommarafton 2019

Första natten i en husvagn för Esset gick hur bra som helst. Gick ut och rastade tjejerna vid 7:30 och sedan blev det frukost för både hundar och oss i husvagnen. En lugn och skön start på dagen.



Henke och Johan åkte sedan iväg med båten för att fiska medan Jag och Johanna tog ett bad och tvättade håret. Såklart badade även Vinna och Esset (ofrivilligt) då hon hängde på Vinna när hon hoppade från bryggan. Jaja, det gick ju bra och hon simmade lugnt in till stranden igen.









Efter det så tog vi hundarna och tjejerna på en promenad och passade på att plocka en midsommarbukett.

När grabbarna kommit tillbaka så gjorde vi iordning för lunch. Vi inledde lunchen med Lax och räktårta med ett glas Prosecco. När potatisen var klart så blev det traditionsenlig sill, nubbe och tunnbröd.




På dagen hann Johan och Johannas tjejer med otaliga bad till hundarnas glädje och dessutom spelade vi lite brännboll och då lyckades jag såklart slå bort en boll i skogen. Perfekt! Då fick hundarna nått att göra ett tag.

Det blev en sen middag med grillning och sallad. DÅ vi blev så mätta så åkte vi ut med båten och fiskade lite igen. Jag fick en abborrre i alla fall. Henke fick en ordentlig gädda.


När vi kom tillbaka blev det Mascarpone Cheesecake med jordgubbar.

En trevlig midsommarafton rundades av vid 1-tiden då vi kröp ner i husvagnen och Esset fick för första gången sova uppe i sängen då hon var så lugn och trött.

Inga kommentarer: