måndag, juni 10, 2019

En hel arbetsvecka

Så blir det en hel arbetsvecka i veckan. Första hela veckan sedan Esset kom in i vårt liv. Får väl se hur hon klarar det…

Jobba några timmar, vara ute med hundarna vid fikat. Jobbade några timmar fram till lunch och var då ute med tjejerna hela lunchen samt på eftermiddagsfikat. Tur att det var så fint väder att jag kunde fika och käka utomhus så att hon inte behöver var ensam så mycket.

Eftersom labbarna var kvar så fick de vara hemma och Henke åkte hem till dem på lunchen.

Väl hemma blev det en kort promenad med alla hundarna ner till grillplatsen. När jag vände upp därifrån öppnade sig himlen och det började spöregna.

Under tiden jag promenerade så kom Henke men också Roland och Daniel för att hämta hem hundarna. Daniel har varit på andra sidan i i nästan 9 månader så det blev en kärt återseende mellan hundarna och "lillhusse".

Regnet upphörde och jag och Henke tog en promenad genom byn innan middag och sedan lite hundröj på gården. Hon börjar bli riktig jobbig på vinna nu som också verkar tycka att hon blir lite väl mycket när hon hela tiden biter i henne. Bättre när de kampar om någon leksak. Då tycker båda att det är skoj!

Nu väntar en vecka utan hundbesök eller besök hos hundfolk för Esset. Dags att vänja sig vid våra rutiner men hittills har allt gått hur enkelt som helst så det blir nog bra.

Inga kommentarer: