söndag, juni 02, 2019

Sista dagen på plats

Även om man bara äter, solar och badar så går en vecka fort och idag var det sista dagen på plats.

Idag fick var och en göra som de ville med promenad så jag och Henke gick på egen hand in till FigTree Bay, såg hotellet som de bott på när det var på Cypern första gången 1984. Lämnade sedan stranpromenaden och gick upp från havet. Då passerade vi melonodlingar och annat men oj vad varmt det blev. Gick tillbaka ner mot vattnet och följde havet sen sista biten tillbaka till hotellet.

Alla pigga och friska igen så efter frukost blev det sol och bad fram till lunch. Pappa skippade poolen efter lunch medan vi övriga spenderade ett par timmar till där efter att vi först vilat lunch. Ett sista dopp i havet och sedan omladdning för sista natten med gänget.

Träff på vår balkong, idag delade vi en flaska Gordon Negro innan vi gick ner till middagen.

Hela veckan hade vi pratat om att ta bilder tillsammans med George så idag arrangerade vi det hela.



Som vanligt vi var bland de sista som var kvar. Det är verkligen inget partyhotell utan väldigt väldigt lugnt trots att de flesta har all inclusive och kan äta och dricka hur mycket som helst.

Innan vi gick och la oss i kväll så packade vi ihop för i morgon bär det av hemåt för oss från Hudik redan vid 9:30 och för mamma och pappa klockan 17 men de ska först byta rum för att slippa stå rumslösa hela eftermiddagen.

Inga kommentarer: