fredag, december 13, 2019

Ännu en julfest och lite träning i totohallen

Bara sex arbetsdagar kvar…

Började arbetsdagen med att se Luciamorgon och lussefika lite i lunchrummet på jobbet.

En promenad i skogen på lunchen då jag också passade på att lägga ut ett sök till tjejerna. Både Esset och Vinna fick varsitt sök med 4 dummiesar var. Duktiga tjejer! I lättaste laget för Vinna men för Esset låg det på rätt nivå. Trodde inte hon skulle klara av att skickas ut 4 gånger men det gick fint.

Efter jobbet åkte jag till totohallen och liksom förra fredagkväll så var jag ensam i hallen och hade musikunderhållning även i dag.

Idag fokuserade jag helt på apportering även om Esset inte fick apportera något. Introducerade henne i dirigeringar och skickade till godisskål. Linjetag och sedan vänsterskick från sittande läge var det vi fokuserade på. Körde även lite stoppsignal med pipa.

Vinna fick också dirigeringsträning men med dummies. Jag fokuserade på ut från sittande läge med störningar både till höger och vänster.

När jag kom hem så hade åkte på julfest med jobbet. Jag käkade palt och såg sedan tv och chattade med en kompis på kvällen. Hade så gärna åkte till Stora Stockholm och hejat på Vinnas valpar Flamma och Kaliber i helgen men då skulle jag behöva åka ner redan på fredagkväll och sova över och sedan bli borta hela söndag. Dessutom lite ovisst väglag så jag beslutade mig för att istället stanna hemma och julfixa och vila. Behöver det även innan jul..

Inga kommentarer: