fredag, december 27, 2019

Sista dagen och lång resa

På förmiddagen fick mamma och pappa packa ihop inför hemresan medan jag gick en skogspromenad och dessutom blev det än en gång spår för tjejerna. Jag, Henke och mamma gick en promenad genom byn och då passade jag på att springa ut två spår på täkterna och dem fick tjejerna gå efter ca 1,5 timma.

Efter lunch så var det dags för mor och far att bege sig mot tåget. När de kommit på plats så åkte jag och tränade i totohallen medan Henke åkte och tömde återvinningen och återställde gästrummet.

Tjejerna fick en bra träning då vi var helt ensamma i totohallen. Blev fotgående med bägge tjejerna samtidigt, passivitet vid kast och skick en och en medan den andra fick sitta passiv. Både var lugna och fokuserade och satte inte en tass fel.

Vinna fick sedan träna backa i fotposition, konen och några apporteringsskick. Esset fick köra dirigering till godis. Raka utskick och skick ut-bakåt från sittande. Kanonduktig var hon!

Väl hemma slappade vi, åt rester av oxfilé sedan uppesittarkvällen och somnade sedan framför tvn men höll även koll på att mor och far kom hem välbehållna till lägenheten igen.

Inga kommentarer: