torsdag, december 05, 2019

Bowling och middag

Denna veckan är verkligen inte någon vanlig vecka arbetsmässigt. Ledig måndag och tisdag och sedan i Gävle på onsdag. Idag hade vi lite personalaktiviteter på eftermiddagen.

Jobbade på som vanligt på dan och gick en skogspromenad med lite aktiviteter med tjejerna. Gjorde tre stopp efter vägen. På första stoppet tränade jag sitt-stanna kvar då jag gick runt tjejerna. Esset har velat vrida runt när jag gått bakom henne men idag gick det väldigt bra.

På andra stoppet hade jag lagt ett sök med bara en kotte. Funkade fint det för både Esset och Vinna.

På det tredje stoppet satte jag dem bägge två och sa sedan någons namn-fot och då skulle den hunden komma in fot bredvid mig medan den andra skulle sitta kvar. Enkelt för Vinna men lite svårt för Esset men hon klarade det.

Klockan 14:45 åkte vi ner till stan. Henke fick ta över bilen när jag gick och Bowlade med resten av miljökontoret. Väldigt skojigt!!! Gick riktigt bra på slutet….

Efter att ha Bowlat en timma så gick vi till Medelshavskällaren och käkade. Åt fiskplanka och sedan Friterad Camembert med glass och hjortronsylt. Mums! En riktigt trevlig dag! Bild lånad av Eva-Lotta.



Henke hämtade mig och sedan var jag liggande med huvudvärk men tack och lov så gick det över under natten….

Inga kommentarer: