tisdag, december 10, 2019

Toto, fika och mera bak

Jobbade på som vanligt. På förmiddagen var det APT och på eftermiddag skrev jag inspektionsrapporter och beslut. Lunchpromenad i skogen blev det också och idag var det till och med sol. Sååå härligt!


 Mycket ståtligare än så här kan man väl inte bli?


Direkt efter jobbet åkta jag förbi Birgitta med lite grejer och kassan för Logen eftersom de ska hämta julbordet inför middagen på torsdag.

Till totohallen kom jag vid 17:15. Tränade tillsammans med bästa träningsgänget och vi fick ha hela hallen för oss själva.

Esset: Tränade att träna med massa andra hundar omkring sig. Gick riktigt bra och framförallt höll hon sig från att springa fram till alla andra hundarna. Vinna är så enormt fokuserad på mig så med henne är det inga problem.

Vinna: Fotgående och då framförallt backa, runda konen, stadga och snabba sättanden, ställanden och lägganden samt lite dirigering

Esset: Fotgående, “här-gående”, stanna och lite apportering.

Bäst av allt var nog det dignande fikabordet. Vilket gäng!!!

Jag blev i hallen i totalt 2 timmar och på vägen hem stannade jag till och handlade lite vit choklad så direkt när jag kom hem satte jag en saffransdeg igen och denna gången blev det saffransgifflar med vit choklad. Eftersom det är så långa jäsningstider och jag kom hem först klockan 20 så blev det inte klart förrän klockan 23.

Henke hade under tiden jag var borta fixat plogen till 4-hjulingen, förberett maten och monterat belysning i vitrinskåpet.

Jösses vad vi hann mycket ikväll! Men jag kan säga att jag somnade ovaggat…

Inga kommentarer: