torsdag, december 19, 2019

Ibland går det av bara farten….

Jobbade på som vanligt idag och direkt efter jobbet åkte jag till granngården. Jag köpte ju en så fin reflexväst där till Vinna men den fanns inte i Essets storlek. Testade att gå in och beställa den på Granngården i går kväll och fick sedan ett SMS idag att jag kunde hämta den i butiken så jag antar att de faktiskt hade en hemma trots allt. Hur som helst så syns det nu väldigt bra i mörkret och dessutom har den väldigt bra passform så är de lös så borde de inte kunna fastna i nått eller riva sönder den.

Tankningslampan började lysa när jag var på väg och eftersom vi tankar på anläggningen bredvid Granngården så blev det gjort på en gång.

Jag och Henke möttes sedan på Ica och gjorde bort julhandlingen så vi kom inte hem förrän klockan 18. Då blev det promenad med tjejerna i de fina västarna…

Medan maten gick klar i ugnen så dammtorkade vi vardagsrummet och hallen. Efter maten fortsatte vi med matrummet, sovrummet och datarummet och sen blev det golvtorkning i alla rummen. Juldukar kom på plats och dessutom hann vi köra en maskin tvätt.

Avslutade kvällen med att ta in granen men det får vänta på att bli klädd tills i morgon.

Vi som sa att ikväll orkar vi inte hålla på å så blev det den mest effektiva kvällen hittills. Ibland går det av bara farten….

Inga kommentarer: