måndag, december 30, 2019

Nyårsförberedelse och vackra blommor

Igår förberedde vi en handlarlista för att åka iväg och nyårshandla och förbereda inför morgondagen. Vi började dock med en promenad genom byn och passade då även på att gå nere på täkterna där tjejerna fick lite fotgående, några dirigeringsskick och Esset fick även några markeringar som Henke kastade.

När vi var nere på stan och handlade ringde det från Buketten som meddelade att jag hade ett blombud som skulle levereras. Det hade blivit något fel då beställningen skulle ha levererats den 19 december men för min del var det bara bra. Under ju har man ändå så mycket blommor men vem får jag blombud i från? Spänningen var olidlig!!!

På eftermiddagen åkte jag en sväng till totohallen och tränade med tjejerna eftersom även Anna skulle dit. Blev inte jätteeffektivt men de fick i alla fall träna lite blandat apportering och lydnad.
Under tiden jag var och tränade hann Henke dammsuga och när jag kom hem dukade vi och gjorde klart inför morgondagens begivenheter.

Har inte jag de bästa valpköparna??? Det var Emelie som har Kaliber som tackade för all hjälp i samband med alla parningsförfrågningar hon fått. Kolla vilken vacker bukett jag fick! Tack snälla!!!


Inga kommentarer: