torsdag, december 12, 2019

Julfest med logen

Bara sju arbetsdagar kvar till jul….

Det är mycket nu! I går hade Henke julfest med logen, idag ska han ut med en tidigare leverantör och jag ska på julfest med logen.

Gick en promenad med tjejerna på lunchen och sedan flexade jag ut lite tidigare än vanligt 15:30 och tog med tjejerna till totohallen. Där var det två stycken som tränade inför stora stockholm. Jag tränade däremot lydnad. Idag blev det fotgående för bägge tjejerna. Testade också mitt nya stativ så att jag kunde filma. Här är ett smakprov då Esset fick testa hela momentet apportering.

Direkt efter träningen i totohallen så åkte jag hem och packade och gjorde mig i ordning för julfest. Henke tog tjejerna på en promenad och sedan fick han skjutsa in mig till stan. Han åkte sedan hem och gjorde iordning sig för att sedan köra in bilen till mig och gå ut och käka middag. Tur att vi var mitt i stan så att vi kunde parkera på ett ställa som var nära för oss båda.

Vi åt julbord, hade lotteri och naturligtvis julklappsutdelning. I år fick jag ett par mysiga sockor. Vann på lotteriet gjorde jag också. En flaska vin och dessutom rester va julmaten.

Trevlig tillställning som avslutades vid 22-tiden och då hade Henkes middag också avslutats så vi kunde samåka hem och var hemma 22:30.

Inga kommentarer: