måndag, december 02, 2019

Sabaton Cruise i Tallin

Uppstigning vid 8-tiden för att att gå till frukostbuffén och checka av de övrig samt bestämma oss för vad vi skulle hitta på idag.

Båten la till i Tallin vid 10:30 och då gick jag och Henke, Marie och Anki av. Lasse, som inte hade något pass vågade inte riskera att gå av och Stefan stannade också kvar ombord med honom.

Vi promenerade i härligt väder i vackra Tallin gamla stad.






 

 





Julmarknad var det på torget och hela besöket avslutades på en mysig lite Österrikisk-influerad restaurang där vi åt varsin pizza innan vi promenerade tillbaka till båten. Praktiskt när båtarna lägger till mitt i stan.





På vägen tillbaka stannade vi till på en stor affär med diverse alkoholhaltiga drycker med det passande namnet “Super Alko”.


Väl på båten blev det lite vila innan det var dags att gå till buffén igen. Inte för att vi var det minsta hungriga men vi hade ju betalat för mat och dryck så vi gick och åt lite kött och potatis och efterrätt i alla fall.

En till tur i taxfreen blev det också men sen var det full fart inne hos Lasse och Anki i dag igen. Idag kom ett av banden som spelade förbi för att sälja lite grejer och blev där efter kvar en stund. Det enda band som jag var på idag var Sabaton. Lika bra plats i dag. Några steg uppe i trappen intill scenen.

Jag kände mig trött så när Henke var och lyssnade på ett av de andra banden efter Sabaton så kände jag att jag behövde vatten. Gick till hytten och väl där kände jag mig rätt så nöjd för kvällen så jag skickade ett meddelande till honom om att jag stannade kvar. Han kom förbi efter spelningen men gick sedan iväg en stund till. Jag gick väl och la mig vid midnatt medan Henke höll ut fram till klockan 02:00.

Inga kommentarer: