tisdag, december 03, 2019

Hemresa

Uppstigning när klockan ringde vid 08:30-tiden. Hade packat och gjort klart i går så det var bara att stiga upp och gå och äta frukost och sedan vänta på att båten skulle lägga till.

Lite försenat pga en gubbe som kom med båten från Riga så åkte i alla fall bussen mot Hudik. Tyvärr ska den ju stanna i Tönnebro en timma så vi passade på att äta då för att slippa fixa middag när vi kom hem. Bussresan var helt hysterisk då det var en lite senil gubbe med på bussen. Eller senil… han kanske inte var helt nykter jag vet inte vad det berodde på men snurrig var han i alla fall och upprepade sig som en papegoja så till slut kunde man bara skratta åt hela grejen.

Väl i Hudik hämtade Lasse upp oss på busstation. Åkte hem till dem och hämtade Esset och sedan till Roland och Gunilla för att hämta Vinna innan vi körde hem. Väl hemma packade vi ut bilen och sedan blev det en promenad ner längst med bäcken innan vi gick hem och packade upp och gav hundarna mat.

Ingen middag men väl en kopp te och en räkmacka blev det som kvällsfika innan vi sjönk ner i soffan. I morgon väntar en heldag i Gävle.

Inga kommentarer: