söndag, december 15, 2019

Fina prestationer på Stora Stockholm

Idag skulle tollarna ställas på Hundmässan i Älvsjö. Vinnarens lilla kennel representerades av Kaliber och Flamma och de gjorde de med bravur. Båda ställdes i öppenklass och bägge placerade sig i klassen med resultatet Excellent och fin kritik. Väldigt likvärdig kritik på syskonen. Grattis och tack snälla för att ni meriterar era hundar och tar så väl hand om dem.







Vi blev som sagt var hemma i år och tog igen oss. Henke fixade lite grejer på bilen som ska besiktigas direkt i morgon bitti. Vi gick också en promenad med tjejerna i skitvädret även om det regnade något mindre i dag jämfört med igår.

Innan vi åkte på stan för att göra lite ärenden gick jag ut två spår på täkterna. Hann också med att rensa i ytterligare ett par rum, datarummet och gästrummet samt ta ner en gran som ska få stå och torka på altanen några dagar.

Efter stadsbesöket fick tjejerna gå spåren. Det märks att jag är lite trött och flokig för jag slog på fel spår när jag gick dem men det visar i alla fall att de var duktiga och hittade alla grejerna.


Till middag blev det idag en pastarätt med kassler, broccoli, paprika och ädelostsås.

På kvällen åkte också julgardinerna i vardagsrummet upp och dessutom var jag tvungen att fålla upp dem eftersom jag inte våga nåla upp dem när Esset har varit på de förra gardinerna och ätit på dem.

Inga kommentarer: