onsdag, september 09, 2020

Blodomloppet på distans

 På plats på jobbet idag även om jag efter lunch stannade hemma å jag hade ett teamsmöte kl 13 så det skulle bli tight att hinna tillbaka. Hade varit fullt upp med möten på förmiddagen också och dessutom röjde vi lite i ett rum där en ny kollega snart ska flytta in.

När arbetsdagen var slut blev det en kort promenad med hundarna sedan tog jag med Esset ner på stan för lite stadsträning i samband med att vi på jobbet skulle genomföra Blodomloppet som detta år arrangeras på distans. Dvs man anmäler och sedan kan man själv välja var man genomför loppet. Vinna fick gå promenad hemma med husse då vi även skulle fika efter loppet och sen hade jag planerat att hinna en snabbit på klubben för lite rallyträning inför kommande tävlingar.

Vi klarade oss precis från regnet. Det småregnade fram tills vi startade vår promenad från Solbryggorna klockan 17 och sedan var det uppehåll resten av kvällen. Tyvärr blev det ett stort bortfall då vi var 18 personer som anmält oss från miljö- och bygg men bara 8 var med.

Direkt efter promenaden åkte jag till klubben och hann gå två rundor i den utmanande banan som Satu och kompani hade ställt i ordning för oss denna gången. Totalt 3 Åttans frestelse och ett två hinder direkt mot två av frestelserna. Esset klarade det hela riktigt bra, bara några övningar som jag själv gjorde lite fel med fötterna på. Esset var enda deltagaren som hade medalj redan när vi kom till "tävlingen".

Kom hem strax före kl. 20 då Henke hade fixat middag men sen var vi alla rätt trötta och nöjda efter dagen.

Inga kommentarer: