lördag, september 26, 2020

Vilodag

 Det gick förvånansvärt bra att sova i natt och jag har inte haft ont. Foten har jag haft uppe på två kuddar och tack vare Vinna, som alltid ligger vid mina ben, så sover jag nu ofta på rygg vilket jag inte skulle ha klarat av tidigare.

Foten i högläge och vila för min del stod på schemat idag. Henke fick ta promenader med hundarna medan jag ringde 1177 för att få hjälp om jag skulle åka in till sjukhuset eller inte. De tyckte att jag skulle vänta till på måndag men jag kände att jag skulle vilja ha kryckor för att kunna röra mig lite snabbare. Det sa de att jag kunde åka och hämta ut på akuten men efter kontakt med Maggan så fick jag istället låna kryckor av Maggan.

Enda turen idag blev en sväng till Arken Zoo och Ica men annars höll jag mig lugn och vilade benet.  På eftermiddagen gick jag över gatan medan Henke rastade hundarna. Kastade ut ett sök som de fick dela på efter promenaden. Uppskattat att få springa och duktiga var de bägge två så det blev bra. 

Trots lindad fot och vila större delen av dagen så började foten svälla på eftermiddag. 

Tack och lov gick det ner efter några timmar så jag har fortfarande förhoppningar om att kunna åka på Rallytävlingen i morgon.

Inga kommentarer: