fredag, september 04, 2020

Löptur och vinprovning

 Jobbade på som vanligt hemma idag. Det var ju egentligen tänkt att vi skulle fira våra jubilarer på jobbet i eftermiddag kväll men det blev inställt i sista stund så istället har jag en skön "ledig dag" efter jobbet ;-)

Avslutade dock arbetsdagen med att åka en sväng till jobbet för att skriva ut lite handlingar och passade sedan på att åka ner på stan en sväng. Första gången som jag gick omkring i affärer sedan någon gång i mars. Hittade några toppar som införskaffades men i övrigt hände väl inte så mycket. Det var väldigt lite folk på stan men vem går i affärer en fredag eftermiddag?  Kändes också som att det var lite småtomt på vissa affärer. Beror det på att affärerna går dåligt eller beror det på att de inte får sina varor som de ska?

Hur som helst, på vägen hem stannade jag till och handlade på Ica för att ha mat i helgen. 

När jag kom hem kl 18 kom jag på att jag ju skulle vara med på vinprovning kl-.19. Tog snabbt och bytte om å så blev det första löpturen efter sommaren. Gick förvånansvärt bra men det kommer att kännas..

Väl hemme fyllde jag upp vätskeförrådet med vatten, kopplade upp datorn och tog fram vinglas och tillbehör. Fem minuter innan provningen började satt jag på plats. En himla skojig provning med Amaronevin och rosévin till lakrits och choklad.

Till middag blev det lite smörgåstårta till förrätt och sedan lövbiff med pepparrot och senap med pommes. Mums!

På kvällen såg jag tv och sen gick jag och la mig strax efter midnatt.

Inga kommentarer: