tisdag, september 01, 2020

Ny vecka

Efter en rätt intensiv helg både privat och på hundfronten så har jag känt mig både sliten och ledsen. Hade tänkt ta en riktig vilodag på måndag efter jobbet men det blev lite hundträning istället. 

Vi körde markering och dirigering i en kohage och Vinna var helt kanon. Duktig i passiviteten, duktig markör och svarade fantastiskt på dirigeringarna. Dessutom pigg och snabb i kroppen.

Esset, som alltid är pigg och snabb i kroppen gäller det att hålla lugn. Lite ovant för henne att en junior var med som kastade en stolpe och sprang så vid nått tillfälle kunde hon inte hålla sig utan var ju bara tvungen att "vara med" i hans lek. Hur som helst så var hon superfuktig på markeringarna och stadgan. Ganska långa markeringar i skog och för första gången dubbelmarkering från två olika kastare.

Dirigeringarna däremot gick det troll i så idag glömmer vi dem.

Hur som helst det var gårdagen. Idag kände jag mig bättre till mods och hade bestämt att idag skulle det bli hundvilodag. Efter jobbet blev det därför bara en promenad i skogen och då följer som oftast några kantareller med hem också.

Bilen ska få sig en uppfräschning så nu är tid bokat för både Vindrutebyte och lackering av den krockskada som uppstod i helgen. Det skönhetsfelet kommer dock att fixas till först i november. Rutan däremot kommer att bytas redan på torsdag.

Inga kommentarer: