fredag, september 11, 2020

Födelsedagesmiddag i efterskott

 Jobbade på som vanligt idag. Eftersom Henke är permitterad var hundarna hemma och jag slapp åka hem på lunch så jag kunde ta en kortare lunch på jobbet.

Henke ordnade med släpvagnar eftersom han ska hjälpa Johan och Johanna och flytta i morgon. Jag blir dock hemma så att hundarna slipper åka med i bilen. Det kommer ju att ta hela dagen eftersom flytten går från Torsåker i Hofors kommun till Näsviken. Henke var också och gjorde antikroppstest så det ska bli spännande att höra hur utfallet på det blir.

När jag kom hem åkte till till en tjärn och gick promenad med hundarna. Blev både promenad och lite markeringar och vattendirigeringsaktiviteter på promenaden. 

Direkt från tjärnen åkte vi till Stranpiren där vi beställt mat för avhämtning. Då vi inte kan äta födelsedagsmiddag med mamma idag så blev vi bjudna på middag på hemmaplan istället. Vi valde att inte gå ut och äta för då ska antingen någon av oss köra eller så ska vi ta taxi och det kändes onödigt. Som tur är har ju restaurangerna, tack vare pandemin, ett väl fungerande system för hämtmat. Vilken middag det blev!!!

Till förrätt åt vi Råbiff med friterad jordärtskocka , saltgurksallad, majonnäs på cidervinägersenap.

Till varmrätt blev det Ryggbiff med parmesanpotatis, sauce bearnaise och vitlökstekta bönor.

Till denna goda middag drack vi ett Amaronevin sedan förra veckans vinprovning.


Inga kommentarer: